KOMPLETNA REKONSTRUKCIJA ULICE SAVE KOVAČEVIĆA
Uvećaj:
IMG 1745U ulici Save Kovačevića u Vlasotincu u toku su pripremni radovi za asfaltiranje. Urađena je podloga, rekonstrisana vodovodna mreža, a pri  kraju je postavljanje ivičnjaka.
-Ulica Save Kovačevića je stari problem, evo već 20 godina. Uradili smo projekat na osnovu Katastarsko -  topografskih planova, što je izazvalo negodovanje određenog broja građana jer nivelate nisu bile u saglasnosti sa njihovim postojećim objektima. Uz saglasnost projektanta, uradili smo izmene kako bi zadovoljili potrebe tih građana – kaže predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović.

Radiće se asfalt u dva sloja, kao i trotoari od behatona.

-Pored rekonstrukcije kolovoza i trotoara urađena je kompletna rekonstrukcija vodovodne mreže sa svim priključcima. Tako obezbeđujemo uslove da ta ulica traje mnogo duže nego ranije – kaže Todorović.

IMG 1747

Dužina ulice je 407 m, investicija je vredna 18 miliona dinara, a finasira se u celini iz opštinskog budžeta. Trebalo je da radovi budu završeni do 1.septembra, ali je nadzorni organ, u skladu sa zakonom, izvestio opštinu Vlasotince da je zbog specifičnih uslova rada došlo do pomeranja roka. Očekuje se da ulica bude završena u oktobru.

Ovo je druga ulica ove godine, nakon Vlasinske, koja se kompletno rekonstruiše. Na taj način biće urađene i ulice Milorada Veličkovića i Vuka Karadžića – 5.oktobra je otvaranje tendera za njihovu rekonstrukciju.

 
inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+