ЋирилицаLatinica
NAŠI GRAĐANI ZA NAŠU OPŠTINU
petak, 09 jun 2017 15:31
Uvećaj:
IMG 1504U okviru projekta Naši građani za našu opštinu koji su sproveli Opština Vlasotince i Centar za lokalnnu demokratiju u Knjaževcu uspešno su završene obuke za službenike lokalne samouprave i predstavnike organizacija civilnog društva na temu projektnog finansiranja i izveštavanja, rečeno je na završnoj konferenciji u okviru projekta.

-Posle 10 meseci veoma smo zadovoljni saradnjom sa opštinom Vlasotince od koje je i došla inicijativa za realizaciju ovog projekta, s obzirom na to da naša organizacija od 2003. radi  na uključivanju građana u procese donošenja odluka na lokalnom nivou – rekao je koordinator projekta Saša Marinkov, ispred Centra za lokalnu demokratiju.

- Osposobili smo određen broj ljudi iz preduzeća čiji je osnivač opština, kao i predstavnike organizacija civilnog društva da mogu da pripreme predloge projekata, da ih ocenjuju, da o njima izveštavaju i da uključe javnost u donošenje strateških odluka - rekao je zamenik predsednika opštine Boško Stančić.

IMG 1502IMG 1506

Projekat ''Naši građani za našu opštinu'' finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije preko programa Evropski PROGRES.

Pogledajte video reportaže iz projekta:

Video 1: Naši građani za našu opštinu I

Video 2: Naši građani za našu opštinu II

 
  Uzivo


inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+