ЋирилицаLatinica
FONDACIJA NOVAK ĐOKOVIĆ ZA VLASOTINAČKI VRTIĆ
četvrtak, 23 februar 2017 18:22
Uvećaj:
IMG 1086Zahvaljujući donaciji  Fondacije Novak Đoković, vrednoj oko 3,7 miliona dinara, 223 dece u objektu Dečja radost, Predškolske ustanove “Milka Dimanić” u Vlasotincu sada ima bolje uslove za boravak u vrtiću. Ovim sredstvima zamenjena je stolarija i adaptirane prostorije u objektu.

-Novi ambijent, renovirane sobe i učionice, za mališane iz opštine Vlasotince znače i novi početak jednog udobnijeg i lepšeg boravka u vrtiću – rekla je menadžer projekta Gorana Džudža Jakovljević.

Projekat vlasotinačkog vrtića jedan je od 20 u Srbiji koji je prošle godine prošao na konkursu Fondacije Novak Đoković.

-Zahvaljujemo Fondaciji što je omogućila da naša deca imaju bolje uslove odrastanja, a da nam vrtić bude topliji, svetliji i lepši. U saradnji sa lokalnom samoupravom, koja je bila veoma zainteresovana za učešće na konkursu, u veoma kratkom roku smo završili sve neophodne papire što je uticalo na to da nam projekat bude odobren – rekla je direktor PU “Milka Dimanić” Snežana Filipović.

Predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović dodao je da lokalna samouprava izdvaja četvrtinu budžeta za predškolski program, osnovno i srednje obrazovanje.

-Trudimo se da poboljšamo uslove rada svih objekata namenjenih deci. Zahvaljujem Fondaciji što nam je u tome pomogla. Uradili smo projekte za dogradnju drugog vrtića u vlasotinačkoj opštini, kao i za isturena odeljenja u selima i pokušaćemo da preko različitih konkursa dodjemo do dodatnih sredstava – rekao je Todorović.

Mališani vrtića Dečja radost dobili su danas majce na natpisom Fonadacija Novak Đoković, a za goste su izveli priredbu i na svoj način se zahvalili Novaku Đokoviću. Predškolska ustanova “Milka Dimanić” ima četiri objekta i 15 grupa pri osnovnim školama u seoskim mesnim zajednicama.

IMG_1077
IMG_1079
IMG_1082
IMG_1083
IMG_1086
1/5 
start stop bwd fwd

 
  Uzivo


inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+