Uvećaj:

-Publikacija je izdata sa ciljem da sačuva od zaborava ljude koji su bili pokretači privrednog razvoja Vlasotinca – rekao je koordinator Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Marinko Đorđević. Knjiga je izašla u izdanju Udruženja Loza, a urednik Srba Takić naglasio je da je ona kamen temeljac na koji će se naslanjati druga izdanja.

uc2

„Ceneći značaj preduzetništva kao osnove ekonomskog razvoja, važno je da se setimo starih Vlasotinčana i da, posmatrajući ih kao uzor, pokrenemo ponovo preduzetnički duh u našem Vlasotincu. On podrazumeva energičnost, odgovornost, kreativnost, određena znanja i veštine. Nadam se i verujem da , kao zajednica , imamo snage za to - rekao je, između ostalog, predsednik opštine Zoran Todorović.

uc1

Jelena Pavlović iz Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga pozdravila je inicijativu opštine Vlasotince da pokrene projekat „Godina preduzetništva u Vlasotincu „ističući da je Vlasotince u prošlosti imalo preduzetnički duh koji treba pokrenuti i probuditi.

Opština Vlasotince prva je lokalna samouprava u Srbiji koja republički projekat Godina preduzetništva sprovodi na lokalnom nivou.

uc3

 

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+