Позив на састанак рано укључивање инвеститора и осталих релевантних стејкхолдера
četvrtak, 16 jun 2016 13:52
Uvećaj:
У поступку израде Плана детаљне регулације за део радне зоне урбанистичке целине – V, Власотинце запад- Слатина, са десне стране ДП IБ-39 (M-9), Власотинце-Лесковац, а у оквиру раног јавног увида на концептуални оквир просторног развоја, планирано је и рано укључивање инвеститора и осталих релевантних стејкхолдера.

Састанак са инвеститорима

У том смислу одржаће се састанак 27.06.2016. године од 13 до 16 часова у просторијама Скупштине општине Власотинце, велика сала.

Циљ овог састанка је постизање реалнијих и квалитетнијих планских решења кроз препознавање потреба инвеститора - наменa и капацитетa, рано усклађивање конфликтних предлога, квалитетније информације о потребним условима организација и предузећа која издају услове.
Имајући у виду значај привлачења инвестиција и подстицање локалног економског развоја, постојећи и потенцијални заинтересовани инвеститори, као кључни учесници оваквог састанка треба да добију јасну слику и податке о могућностима и ограничењима планиране интервенције (планиране намене, интензитет изградње и потребе инфраструктурног опремања).
На састанку ће се, поред инвеститора, и органи, организације и јавна предузећа који дају ми-шљење у погледу услова за уређење и изградњу објеката, посебно комуналног опремања, упознати са могућим решењима за развој просторне целине. Како је предвиђено да се након обављеног раног јавног увида прибављају услови и подаци од стране надлежних органа, организација и предузећа, то је уједно прилика да представници ових институција укажу на могуће конфликте, али и да добију право-времене информације да би издали што тачније услове и податке за потребе конкретне интервенције у простору, у наредном кораку.
Израду Плана детаљне регулације за део радне зоне урбанистичке целине – V, Власотинце запад- Слатина, са десне стране ДП IБ-39 (M-9), Власотинце-Лесковац финансирају Европска унија, Влада Швајцарске и Влада Републике Србије преко програма Европски ПРОГРЕС.

Материјал за излагање, тојест концептуални оквир просторног развоја за дијалог са инвеститорима и осталим релевантним стејкхолдерима (Преузмите: текстуални и графички део).

Молимо да нам потврдите Ваше учешће најкасније до 24. Јуна 2016. године, на i-мejл адресу Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  или контакт особи Маријани Илић на телефон бр. 016 877 236 или 062 381 220.
С поштовањем,
Шеф Одељења за урбанизам, грађевинске, комунално-стамбене и имовинско-правне послове

Састанак са власницима парцела

Састанак  са власнициам парцела одржаће се 24.06.2016. године од 13 до 14 часова у просторијама Скупштине општине Власотинце, велика сала.

Циљ овог састанка је постизање реалнијих и квалитетнијих планских решења кроз дискусије власника парцела и представника ЈЛС, ради  усклађивања конфликтних предлога и квалитетније информације о изради Плана Детаљне Регулације за индустријску зону општине Влаотинце.
 
{jcomments on}
 

jn
lpa2

48 sati2
Pitajte predsednika2
op2
ozak2

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+