РАНИ ЈАВНИ УВИД У ПРИПРЕМЉЕНИ МАТЕРИЈАЛ
sreda, 15 jun 2016 08:00
Uvećaj:
GraniceРАНИ ЈАВНИ УВИД У ПРИПРЕМЉЕНИ МАТЕРИЈАЛ КАО ПОЧЕТНА ФАЗА – КОНЦЕПТУАЛНО ПЛАНСКО РЕШЕЊЕ ЗА ИЗРАДУ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА ИНДУСТРИЈСКУ ЗОНУ ВЛАСОТИНЦЕ (ДЕО) ОДРЖАЋЕ СЕ У ТРАЈАЊУ ОД 15. 06. 2016. ГОДИНЕ ДО 04. 07. 2016. ГОДИНЕ

У складу са Правилником о садржини начину и поступку израде докумената просторног и урбанистичког планирања (''Сл. гласник РС'', бр.64/2015), припремљени материјал као почетна фаза – концептуално планско решење за израду Плана детаљне регулације за индустријску зону Власотинце биће изложен на рани јавни увид сваког радног дана од 09:30 до 14:00 часова у сали Скупштине општине Власотинце, ул. Трг Ослобођења бр. 12. Такође, материјал за рани јавни увид биће постављен и на сајт општине Власотинце, www.vlasotince.org.rs.

Општинска управа Власотинце – Одељење за урбанизам, грађевинске, комунално-стамбене и имовинско-правне послове спроводи оглашавање односно стара се о излагању материјала за предметни план.

Физичка и правна лица примедбе и сугестије на припремљени материјал као почетна фаза – концептуално планско решење за израду Плана детаљне регулације за индустријску зону Власотинце могу доставити у писаној форми Општинској управи Власотинце – Одељењу за урбанизам, грађевинске, комунално-стамбене и имовинско-правне послове, ул. Трг Ослобођења бр. 12, 16210 Власотинце са назнаком „ЗА ИНДУСТРИЈСКУ ЗОНУ ВЛАСОТИНЦЕ“, или у електронској форми на е-маил Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , у току трајања јавног увида, закључно са 04. 07. 2016. године.

Неопходан материјал за рани јавни увид о Плану детаљне регулације за индустријску зону Власотинце можете преузети на веб страни општине Власотинце на следећем линку: Материјал за рани јавни увид.

Свим заинтересованим физичким и правним лицима која обављају увид у изложени материјал, стручна служба испред носиоца израде плана пружиће све потребне информације и стручну помоћ у вези са појединим решењима.

По завршеном раном јавном увиду носилац израде планског документа припремиће извештај по обављеном раном јавном увиду, који усваја комисија за планове општине Власотинце.


                   download pdfОГЛАС ЗА РАНИ ЈАВНИ УВИД

                   zipМАТЕРИЈАЛ ЗА РАНИ ЈАВНИ УВИД

 

jn
lpa2

48 sati2
Pitajte predsednika2
op2
ozak2

inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+