PLANINARI, IZ CELE SRBIJE, U VLASOTINCU
ponedeljak, 30 mart 2015 15:00
Uvećaj:
IMG 6117U nedelju 29.03.2015. godine, Vlasotince je po osmi put bilo domaćin velikom broju planinara iz cele Srbije, Makedonije i Bugarske. Organizator ove akcije je Planinarsko društvo "Morič" iz Vlasotinca,
a ove godine je partner u organizaciji bila i Turistička organizacija, koja je ovu akciju prepoznala kao vrlo bitnu za promociju Vlasotinca.Opština je takođe dala finansijsku podršku akciji, a na otvaranju je prisustvovao i predsednik opštine Miroslav Ljubenović.

Akcija je otvorena na platou ispred zgrade opštine, gde se u ranim jutarnjim časovima povelo kolo i odatle krenulo pešaka put Jastrebca, prema Lopušnji i dalje do Moriča. Posle toga je sledila dodela zahvalnica svim učesnicima akcije, u planinarskom domu "Morič" u D.Lopušnji, uz obavezan ručak a sve to uz veselu atmosferu i živu muziku. Domaćini su i ovog puta opravdali dobar glas o izvanrednoj organizaciji i nezaboravnom provodu.. Najavljena i je i velika grupa planinara za ovogodišnji Vinski bal. Ova akcija ima potencijala da preraste u republičku, što bi onda dovelo do još veće posećenosti i samim tim i bolje promocije Vlasotinca.

{jcomments on}
 
inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+