NASTAVAK 15. SEDNICE SO-e VLASOTINCE
utorak, 30 decembar 2014 16:00
Uvećaj:

sednica SO Vlas 30.12 3Na nastavku 15.sednice SO Vlasotince, kome nije prisustvovala opozicija, smenjeni su direktori JKP Vodovod, Kulturnog centra i biblioteke „Desanka Maksimović“– Dejan Čikić, Slađan Tasić i Srba Takić. Na te funkcije postavljeni su vršioci dužnosti direktora: u „Vodovodu“  Borivoje Stojiljković, u Kulturnom centru Maja Marković i u biblioteci Miljana Išljamović. Dosadašnji v.d. direktora JP Čistoća, Dobrivoje Stanković,  ponovo je imenovan na tu funkciju.

Dvojea članova veća, Maju Marković i Vladicu Dimitrijevića, koji su dali ostavke na mesta većnika, zamenili su Miljan Mitrović i Srđan Spasić.

Odbornici vladajuće koalicije, njih 24, dali su saglasnost JP Čistoća da sklopi privremeni  ugovor, na 120 dana, sa kompanijom PWW,  za deponovanje komunalnog otpada na deponiju Željkovac.

Na današnjoj sednici, između ostalog,  razrešeni su i imenovani pojedini članovi školskih odbora  u osnovnim školama „Sveti Sava“ u Gložanu, „Braća Milenković“ u Šišavi, „Dositej Obradović“ u Svođu, „25.maj“ u Donjoj Lopušnji, „Božidar Miljković“ u Gornjem Prisjanu, „Vuk Karadžić“ u Tegošnici i „8.oktobar“  i „Siniša Janić“ u Vlasotincu.

Razrešeni su, odnosno imenovani i članovi stalnih radnih tela Skupštine opštine Vlasotince.
 
{jcomments on}
 
inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+