ЋирилицаLatinica
POČELO ASFALTIRANJE ULICE MILORADA VELIČKOVIĆA
utorak, 29 maj 2018 20:11
Uvećaj:
IMG 2240Stavljanjem prvog sloja asfalta počeli su završni radovi u ulici Milorada Veličkovića, jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica u Vlasotincu. Sređivanje ove ulice, sa zamenom vodovodnih cevi i postavljanjem glavnog cevovoda do rezervoara, počelo je krajem prošle godine. Zbog zimskih uslova radovi su često bili prekidani, a meštani nezadovoljni što su gazili po blatu.

-Ministarstvo privrede, koje finansira 40% vrednosti radova, raspisalo je tender i radovi su morali da počnu krajem prošle godine. Jasno je bilo da će biti objektivnih uslova za prekide radova. Moji saradnici i ja smo više puta razgovarali sa žiteljima ulice Milorada Veličkovića kojima ovom prilikom još jednom zahvaljujem na strpljenju. Sada dobijaju potpuno sređenu  ulicu – rekao je predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović.

Vrednost radova je blizu 24 miliona dinara, od čega 40% finansira Ministarstvo privrede, a 60% opština Vlasotince. Dužina ulice je 401m. Završni sloj asfalta se očekuje do kraja nedelje, a zatim postavljanje behaton ploča na trotoarima.

Ovo je treća važna saobraćajnica, posle ulica Save Kovačevića i Vlasinske, koja se rekonstruiše na ovakav način sa ciljem da duže traje.

 
  Uzivo


inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+