DESETA SEDNICA SO VLASOTINCE
subota, 18 novembar 2017 14:29
Uvećaj:
IMG 1903Odbornici Skupštine opštine Vlasotince usvojili su, na današnjoj sednici, predlog odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog mestra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2018. godinu, kod kojih je došlo do povećanja cena u prvoj zoni stambenog i poslovnog prostora, a do smanjenja u četvrtoj zoni poslovnog prostora, odnosno u industrijskoj zoni.

-Cene su utvrđene na osnovu tržišnih vrednosti u prvih devet meseci ove godine, a u skladu sa Zakonom o porezu na imovinu – objasnio je predsednik SO Vlasotince Bratislav Petrović.

IMG 1899

Odbornici su usvojili i odluku o visini stope poreza na imovinu za narednu godinu koja je zadržana na ovogodišnjem nivou i tom prilikom uvažili sugestije opozicije u vezi sa pojedinim članovima pomenute odluke.

IMG 1900

Usvojeni su i odluka o organizaciji i i funkcionisanju civilne zaštite i plan rada Štaba za vanredne situacije za 2018.godinu.

U Tehničkoj školi i Gimnaziji razrešeni su jedan, odnosno dva člana školskih odbora i imenovani novi, a odbornici su potvrdili i mandat Marini Radosavljević iz Vlasotinca, sa izborne liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.

 
inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+