ASFALT U „SAVE KOVAČEVIĆA“
Uvećaj:
IMG 1858Jedna od najprometnijih ulica u Vlasotincu, Save Kovačevića, posle duge rekonstrukcije, danas je dobila prvi slojh asfalta. Pre toga, urađena je rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže i postavljene su behaton ploče na trotoarima.

-Ona jeste jedna od najprometnijih, a sada će biti i jedna od najlepših ulica u Vlasotincu. Za ovu ulicu opština je izdvojila sopstvena sredstva u iznosu od preko 18 miliona dinara i kao što vidite, danas se stavlja prvi sloj asfalta. Uskoro nas očekuje početak rekonstrukcije još dve ulice na ovaj način, kako bi one duže trajale, a ne samo nekoliko godina – rekao je predsednik vlasotinačke opštine Zoran Todorović koji je podsetio da je rekonstrukcija ove ulice 20 godina bila deo predizbornih obećanja raznih političara, a da će sada biti konačno urađena.

Ulica je duga 407 i široka šest metara, a Todorović je podsetio da je bilo mnogo problema tokom rekonstrukcije jer su pojedini objekti u ulici rađeni bez valjanih dokumenata i da je zato bilo neophodno menjati prvobitni projekat kako bi na kraju građani bili zadovoljni rekonstrukcijom.

IMG_1854
IMG_1855
IMG_1857
IMG_1858
1/4 
start stop bwd fwd

 
inspekcija slika
jn1
lpa1
48 sati1
Pitajte predsednika1
op1
ozak1
Slor1
pki
vodic1
kzm1
gis1
baner VL

Vremenska prognoza:


Pratite nas
Twiter
Opština Vlasotince na YouTube
Instagram opštine Vlasotince
Google+